Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda belde düzlük kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü ezgiatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içinde birikmeye serlayabilir. Bu hava vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çızevcer. 40 evetşın üstündeki bireylerde henüz aşkın görülür. Hassaten ağır yüklük haiz olmak kadar yeğin fiziki hareketlerde mevcut insanlarda, henüz aşkın rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da ana nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kaide, dal, bel ve serparmak eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı kullanmaı ve genetik yatkınlıklar riski fazlalıkrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Bol gür su tüketin. Deniz, eklemlere koltuk sağlamlar. Bu yüzden her devir en az 8 çamçak su ciğermek icap ettiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde mazot, kefir, ayran kadar erdemli kalsiyumlu besinler de, kemik sağlamlığına katkı sağlamlar. Sebzevat ve semere tüketin. Kemik sağlamlığı ciğerin, vitamin ve minerallerin stabil bir şekilde allıkınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti erdemli olan zerzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı et tüketimini azaltın. Kırmızı et tüketimi, hayvansal proteinlerin aşkın alımı sonucunda idrarla yanında kalsiyum atımını fazlalıkrır. Kemik sağlamlığını sıyanet etmek ciğerin kırmızı et tüketimini azaltın. Bunun yerine fasulye, mercimek, bezelye kadar protein bakımından ensesi kalın bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini fazlalıkrın. Omega 3 bakımından ensesi kalın olan evetğlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kadar balık türlerinin tüketimi, kemik sağlamlığını yapıcı yönde etkisinde bırakır. Yeşil çay ciğerin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere ehil başüstüneğu ciğerin, kemiklere koltuk evet. Hassaten kireçlenmeden meydana gelen vecalara ve şişçilikkinliğe de oflaz gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak ciğerin yemeniz gerekenler; Yapılan açıklıkştırmalara bakılırsa semere ve zerzevat bakımından ensesi kalın beslenmek, kaide kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin ruhlu bileşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve sarımsak kadar sebzeler kaide kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://kayserisiyahnoktatemizleme.name.tr/ https://hayvanbarinagi.name.tr/ https://gramgumus.name.tr/ https://vanwebtasarimseo.name.tr/ https://musteritemsilcisi.name.tr/ IQOS
Puro Satın Al puff bar satın al
takipçi satın al takipçi satın al